Navigation

Onze vrijwilligers

Stichting GGK draait volledig op vrijwilligers. Onze vrijwilligers tekenen allemaal het document Sociale Veiligheid en zijn in het bezit van een bewijs van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Onder de groepsfoto treft u een fotogalerij van alle vrijwilligers die zich inzetten bij het zwemmen in de Tweesprong.
In deze fotogalerij stellen zij zich aan u voor.

Andries Hogetoorn

Andries Hogetoorn

Vrijwilliger sinds 1977

Ik ben inmiddels 78 jaar en vanaf de oprichting in 1977 door Toos van Scheppingen bij het GGK betrokken door mijn bestuursfunctie bij de zwem- en poloclub Alkemade. Meteen aangemeld als vrijwilliger. Mijn hobby's zijn lezen (John Grisham), Jeu de Boules en alle activiteiten waar je niet zo moe van wordt. Ik hoop het (samen met Wil) nog een tijdje vol te houden. Blije gezichten na het zwemmen en de resultaten die we bereiken met de leerlingen, samenwerking met de ouders en andere vrijwilligers doen mij goed.


Daniëlle van Scheppingen

Daniëlle van Scheppingen

Vrijwilliger sinds 1995Femke Vermeij

Femke Vermeij 

Vrijwilliger sinds 2001

Zwemt van af 2001 maar ben tussendoor 2 jaartjes verdwenen. Motivatie: Ik ging altijd met mijn zusje mee op zaterdag naar het zwembad. Samen op de tandem. Zij zwemmen en ik kijken. Omdat ik de sportacademie vroeg een vrijwilliger was of ik het niet leuk vond om met te zwemmen met een leerling. En zo begon ik Stijn in het diepe slechte te ontmoeten. De afgelopen jaren mocht ik vele Waterduikers het zwemmen aanleren. Eén op één, echte aandacht voor het soort. Elke week is het weer een feestje.Ingrid Ludlage

Ingrid Ludlage

Vrijwilliger sinds 2006

Door Sylvia ben ik enthousiast hiervoor gemaakt. Zij vertelde altijd hoe leuk het was om vrijwilliger te zijn bij de Waterduikers. Ik ging mee en was gelijk enthousiast. Door werk ben ik er 1 jaar tussenuit geweest maar was blij toen ik weer kon gaan zwemmen. Ik zwem, nou ja, meer poedel, nu al een aantal jaar om de met mijn grote kanjer Niels. Dit is zo ontzettend leuk en gezellig! Daarnaast zwem ik de andere week met iemand anders uit de groep assistenten rondom het bad. Ik vind de doelgroep heel divers en dat maakt het zo bijzonder! Er zijn al zoveel leerlingen jaren lid en zijn dus praktisch niet weg te slaan! We hebben een leuke vrijwilligersgroep waarvan de meeste al vele jaren zwemmen. Dat zegt toch genoeg! Ik hoop dan ook nog jaren te blijven zwemmen!!

Jelte Mollers

Jelte Mollers

Vrijwilliger sinds 2021

Ik ben in aanrakingen gekomen met GGK door mijn vader. Sinds ik in de Maxi-Cosi zit, ga ik al mee met de uitjes en feestjes. Toen ik kon lopen, wilde ik mee om langs het slechte te gaan kijken. Nadat ik was begonnen aan zwemles mislukte ik al af en toe langs het slechte en ging ik soms op de badmeester stoel zitten. Sinds 2021 ben ik ook vrijwilliger geworden. Ik vind het leuk om vrijwilliger te zijn en te zwemmen aan de leerlingen te geven is altijd erg gezellig.Kim Verseur

Kim Verseur

Vrijwilliger sinds 2017

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij de locatie van Gemiva. Een van de activiteiten hier was zwemmen, waarvan ik componenten onderdeel mocht zijn. Dit vond ik zo leuk om te doen, dat ik na mijn podium op zoek ben gegaan naar een plek waar ik dit zou kunnen blijven doen. Zo ben ik terecht gekomen bij Stichting GGK. En nog nooit zoveel plezier gehad!


Liselotte Volwater

Vrijwilliger sinds 2020.

Ik ben sinds 3 jaar vrijwilliger van het GGK. Ik zwem zelf ook niet bij de Waterduikers. En dat doek bracht mij heel veel plezier. Ik zwem al 31 jaar bij de Waterduikers. Als vrijwilliger werd ik gevraagd. Wil als zwemmer ging ik altijd mee met een bakkie koffie doen bij de vrijwilligers samen.

Marjan Lauwers

Marjan Lauwers

Vrijwilliger sinds 2023

Ik ben getrouwd met Jerry Lauwers en heb twee kinderen Robin en Michael. Ik ben vrijwilliger sinds augustus 2023. Ik ben in gesprek gekomen met Femke en werd enthousiast van haar verhalen. Ook zei ze erbij dat er vrijwilligers werden gezocht en ik ben toen een keer mee gaan zwemmen en ben niet meer weggeweest. Ik vind het superfijn om mijn steentje bij te dragen aan de mensen met een beperking door lekker met ze te gaan zwemmen.


Mariëtte

Mariëtte

Vrijwilliger sinds 2013
Marije

Vrijwilliger sinds 2022

Ik ben vrijwilliger bij de GGK sinds afgelopen jaar. Vanuit mijn moeder die al vrijwilliger is, ben in er in gerold. Op zaterdag zwemmen vind ik zo ontzettend leuk omdat ik altijd met een blij gevoel weer naar huis ga. Ik krijg er veel positieve energie van. Daarom is het zo ontzettend leuk en had ik hier veel eerder mee moeten beginnen.


Roos van der Berg

Roos van der Berg

Vrijwilliger sinds 2021

Ik hoorde via mijn werk dat de mensen zo blij zijn als ze mogen zwemmen. Het is fantastisch om te doen. Hoop het nog jaren te kunnen doen.

Stefan Mollers

Stefan Mollers

Vrijwilliger sinds 2002

Ik ben in aanraking gekomen doordat ik bij het zwembad een oproep zag hangen waarin vrijwilligers gevraagd werden. Op de dag van kennismaking was er een vrijwilliger afwezig. Hierdoor kon ik kiezen om aan de kant te gaan zitten om te kijken, of om zelf het water in te gaan. Ik koos voor het laatste en sinds die dag ben ik ongeveer iedere zaterdag in het zwembad te vinden. Ik vind het fantastisch om de inzet en het plezier van alle pupillen te zien. Daarnaast ben ik super trots om deel uit te mogen maken van het gezellige team vrijwilligers waarmee dit alles iedere keer weer in "goede banen" geleid wordt.

Suzan van der Meer

Vrijwilliger sinds 2016

Ik ben met de Waterduikers in aanrakingen gekomen door mijn moeder, die ook vrijwilliger is. Voordat ik vrijwilliger werd, was ik al aanwezig bij elk feestje om te helpen de verrassende te serveren of een doek omhoog te houden voor een muzikaal stuk op de winterdag. Ik werk zelf met kinderen dus de stap naar vrijwilliger was snel gemaakt. Ik doe dit al een aantal jaar met plezier en hoop dit nog vele jaren te doen!

Sylvia Verhaar-Dapper

Sylvia Verhaar-Dapper

Vrijwilliger sinds 1982

Ik ben Sylvia beter bekend als Syl. Ik hoef niet te vertellen dat ik graag zeker met veel plezier als vrijwilliger zwem, anders zou ik het niet meer dan 41 jaar doen. Ik weet dus niet beter, de zaterdagmiddag is voor de Waterduikers. Waarom ben ik begonnen? Dat zou ik niet meer weten, daar het al zolang geleden is, maar ik denk; ik vind het leuk om met mensen te gaan, om een ​​ander iets te kunnen leren en als je dan een vrolijk gezicht, een lach ervoor terugkrijgt, dan is mijn dag weer goed! Ik hoop het dan ook nog een hele tijd te mogen blijven doen!
Trudie Krijger

Trudie Krijger

Vrijwilliger sinds 1987.

Na mijn opleiding in de zorg ben ik heel wat anders gaan doen wat werken betreft. Maar ik miste toch dat kleine stukje zorg en ben op zoek gegaan naar een mooie aanvulling hierin. Zo kwam ik in gesprek met Toos van Scheppingen, onze Tante Toos en haar Stichting. Begonnen in het "oude" zwembad. Ik ben blijven plakken, zwemmen, drijven, lachen en genieten dat doe ik nog steeds met volle teug van de zaterdagmiddagen in het water. Wat is het mooi bij het geven van een aantal uurtjes per week voor zoveel blije gezichten bij ons samenzijn.
Wil Hogetoorn

Wil Hogetoorn

Vrijwilliger sinds 1977

Ik zwem nu al 46 jaar bij de Waterduikers. Andries (mijn man) ging al eerder elke zaterdag naar het zwemband om met mensen/kinderen met een beperking te leren zwemmen. Ik ging kijken en werd heel enthousiast! Dat wil ik ook! Genoeg motivatie: Ik had een buurjongentje met een beperking die heel graag wilde zwemmen! Ben toen begonnen met hem, uitgeschakeld. Vele leerlingen gehad! Blije gezichten te zien en ze watervrij maken en te leren zwemmen. Elke week is het nog steeds een feestje. Niet alleen voor de leerlingen, ook voor ouders en zeker ook voor de enthousiaste vrijwilligers (ook heel belangrijk). Een hechte band! Ik geniet er nog van!!

Yolanda

Vrijwilliger sinds 2023Yvonne Bongers

Yvonne Bongers

Vrijwilliger sinds 2005

Ik ben gevraagd door Wil om te komen helpen en daar heb ik nooit spijt van gehad. De club vrijwilligers is heel hecht en het zwemmen is leuk.
Yvonne Hogenboom

Yvonne Hogenboom

Vrijwilliger sinds 2013

Ik ben met het GGK in aanraking gekomen, door Wil, Sylvia en Suzan die al vrijwilliger waren en op de zondagochtend vertelden dat ze vrijwilligers nodig hadden. Nadat ik eerst een keer ben gaan kijken, weet ik nog dat ik directe spijt had, dat ik mijn badpak niet mee had. De week daarna ben ik meteen begonnen. Mijn zus is autistisch, dus ik weet wat het is om iemand met een beperking iets te leren en onze reguliere systemen zijn hier niet op ingericht. Ik ben zelf gek op zwemmen en als vrijwilliger van de Waterduikers kan ik dit plezier bij onze leerlingen doorbrengen. Elke week is het weer een feestje in het zwembad, zeker omdat iedereen op zijn eigen niveau progressie maakt.